hej

det är jag som är alexandra

Ofta ligger jag vaken på natten medan drömmarna och idéerna sprakar som ett fyrverkeri i huvudet. 2010 flyttade jag till Stockholm för att jaga de där drömmarna, jag insåg ganska snabbt att min lycka inte låg i betong och höghus utan i tjock tallskog. 

Efter några år och utbildningar i mode, design och konst gick flyttlasset hem till Norrland. 

Nu bor jag vid umeåälvens kant och har funnit min plats på jorden, vissa dagar vaknar jag till en fantastisk soluppgång över älven och andra dagar till decimeter-tjock snö och oplogade vägar till jobbet. – Precis som det ska vara i Norrland.

 Jag bor tillsammans med min högstadiekärlek, en kavat 2 åring med busglugg, en prinsessig 5 åring, och en katt som reinkarnerats i kroppen på en Afrikansk lejonhund. Jag ÄLSKAR semlor, Mumford and Sons och fredagar då vi fuldansar i köket .

Det finns en dag som jag ofta ser tillbaka på och önskar att jag hade haft de kunskaper jag har nu. Det ögonblicket då min pappa såg min lillasyster i sin brudklänning på hennes bröllopsdag går inte att beskriva med ord, jag önskar att jag hade kunnat frysa den sekunden och spara den för alltid. 

Min Pappa var 60år när han blev sjuk och allt jag tagit för givet blev inte längre självklart.  Det har gjort att jag värdesätter alla dagar tillsammans med de jag älskar på ett helt nytt sätt och att jag ser till att frysa några av de där ögonblicken som är livet.

features

uMe Projects
vs. Alexandra Gelfgren

På uMe Projects vill vi göra det enklare att upptäcka hållbara, fantasifulla och fantastiska detaljer gjorda av spännande och angelägna designers.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du vår integritets- och cookiepolicy.