Barn och Familj

Att bli förälder är fantastiskt och helt underbart men kan också vara utmanande och svårt.

När man steker pannkaka med en arm och torkar snor med den andra är det lätta att glömma bort att livet är NU! De där knubbiga fötterna kommer snart inte passa i de små skorna och mjuka äppelkinder byts mot skäggstubb.

Jag vill frysa det här ögonblicket, ge dig bilder som får dig att minnas hur de där små armarna kändes kring din hals, den gränslösa kärleken du kände när du viskar jag älskar dig och får den första nicken tillbaka.

“Tack! du lyckades verkligen ta så fina bilder på våra pojkar, det är inte det enklaste att fotografera en vild 2,5 åring och en 8-månaders bebis samtidigt. Du har en sån känsla för vad som blir fint!”

Denice jonsson

Barn är barn och...

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Kanske är en pinne eller sten mycket mer intressant än fotografen eller så är det bara omöjligt att sitta stilla just precis när bilderna ska tas. Från en småbarnsmorsa – Lugn det löser sig!  Vi leker, lockar och pockar och skulle det ändå visa sig att det är helt fel dag för att fånga ett leende så bokar vi om fotograferingen. Utan kostnad så klart. 

hur bör jag klä mitt barn?

-Undvik allt för starka färger, stora tryck, text och allt för framträdande mönster. Personligen tycker jag att den dova färgskalan gör sig bäst på bild.

-Ska hela familjen fotograferas, tänk då på att ha en röd tråd i klädvalen.

-Ta gärna med någon accessoar. Det kan vara ett kärt gosedjur, hattar, mm.

-Jag har med värmepåsar vid kallt väder, men det är också bra att anpassa klädseln till temperaturen.

-Att dra en stickad tröja över fleecekläder brukar bli fint på bild, jag har också varma fårskinn eller renskinn att sitta på.

Väder och vind.

Vårt nordiska klimat kan innebära strålade sol ena sekunden och isande regn i nästa. Skulle vädret på dagen vi bokat för fotograferingen visa sig bli dåligt väljer du om vi bokar om fotograferingen till en annan passande dag. Detsamma gäller så klart om barnen blir sjuka. 

Barn/ familj stora

  • En timmes fotografering
  •  10 st högupplösta bildfiler, högupplösta och redigerade.
  • 2 st fineart prints 20×30 cm.

     

3450kr

"where you invest your love you invest your life"

mumford and sons

Barn/ familj lilla

  • 30 min fotografering
  •  5 st högupplösta bildfiler, högupplösta och redigerade.
  • 1 st fineart prints 20×30 cm.

2250kr

Bokingsförfrågan

För att kunna ha fullt fokus på att ge er minnen för livet tar jag emot ca 1-2 fotograferingar per månad och därför blir tiderna oftast fullbokade snabbt.  Skicka in en förfrågan så tidigt som möjligt så kommer vi överens om ett datum som passar. Skulle du vilja ändra datumet längre fram så är det alltid flexibelt så länge du har en bokning. 

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att fortsätta godkänner du vår integritets- och cookiepolicy.