IMAGERY

UNVAILS

MAGIC TALE

LOVE STORY

that

the

of

your

boka ett möte 

Låt mig gissa, du letar bröllopsfotograf och vill hitta någon som kan beskriva er kärlek... Hur er kärlek känns, precis i den stunden här på jorden som är er bröllopsdag?

Jag skapar  bilder som kommer få er att skratta, gråta och återuppleva er dag resten av livet. 

in creating imagery that resonate and become cherished memories of your life

i specialize

magic  memories

Dedicated to

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid normcore vexillologist cred twee tumblr franzen. Slow-carb vexillologist tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

03.

Chambray glossier tbh XOXO chicharrones narwhal truffaut forage butcher. Selvage chartreuse artisan plaid, Narwhal sriracha shabby chic disrupt edison bulb.

02.

90's glossier ennui, quinoa chia franzen pug chartreuse tattooed viral ugh try-hard. Bitters raw denim pork belly copper mug fixie hell of letterpress coloring book banjo listicle lyft vinyl narwhal plaid. Craft beer selfies.

01.

YOU'RE GETTING MARRIED! YAY! Det är nu det händer, er once-in-a-lifetime moment och jag finns här för att ge er bilderna som speglar djupet av er "love story". 

Jag tror att kärlek är den renaste formen av magi, oavsett om er kärlek är den vildaste av lovestory's eller den trygga kaffe på sängen typen av kärlek. Alla kärlekshistorier förtjänar att dokumenteras och beundras - för de är alla helt unika. 

Jag är helt övertygad om att min mening här på jorden är att få människor att känna. Och jag hoppas och tror att när du ser tillbaka på er dag, och er kärlek så kommer bilderna att få dig att känna precis som du gjorde där mitt i er största dag! 

Lycksele | västerbotten | världen 

moment

this is your

once-in-a-lifetime

Kontakta mig så kollar jag av om ert datum finns ledigt, därefter bokar vi in ett första möte, online eller fysiskt för att ni ska få en bild av vad det är jag erbjuder. Bokar ni långt i förväg kommer vi också ha ett uppföljningsmöte innan bröllopsdagen.  

Dagen efter kommer en sneak-peak från bröllopet där ni får ett urval av bilder från dagen/kvällen att använda till tex. sociala medier. Ungefär 10 veckor efter bröllopet kommer jag leverera ett fin onlinegalleri till er med alla bilder från bröllopet. 

Äntligen! Jag får hänga med er och dokumentera er dag. 1

2

3

this is how it 

works

kontakta mig

bröllopsdagen

leverans

boka ett möte 

"yours is the light by which my spirit’s born:
yours is the darkness of my soul’s return
–You are my SUN,my MOON, and
all my STARS"

e.e cummings 

Jag upplever bemötandet är väldigt professionellt, roligt, lättsamt. Du är duktig på att få med barnet på fotograferingen. Bilderna från bröllopet är vi så oerhört nöjda med att vi nu bokat in en gravidfotografering också. Jag skulle starkt rekommendera att anlita dig som bröllopsfotograf och fota hela bröllopsförberedelserna på morgonen/dagen och till sena kvällen.

petra+matheus

pr
ev

ne
xt

"Bilderna från bröllopet är vi så oerhört nöjda med"

client name

Det kändes så naturligt med dig, nästan som att vi redan kände dig, från första stund. Vilket var bra då vi båda två var rätt nervösa inför att stå framför kameran. Det var verkligen härligt att få starta vår bröllopsdag med dig! Vi är så nöjda med resultatet, älskar bilderna och tittar på dem om och om igen. Är så glada över att vi valde att boka just dig som vår fotograf, kunde inte blivit bättre!  

"Det kändes så naturligt med dig"

pr
ev

ne
xt

Amelia+andreas

show me more

TOMMY &PERNILLA

show me more

JOHAN & MIKAELA

show me more

PETRA & MATTHEUS

Regnet strilade ner på Tommy och Pernillas dag, men lagom till vigseln som skulle hållas utomhus så skingrades de regntunga molnen. 

Brudens enkla men vackra klänning satte tonen för Mikaela och Johans höstbröllop som var både stilrent och fyllt av värme. 

Tidig vår, innan björkens knoppar hunnit slå ut var det dags för Petra och Matheus att fira sin kärlek till varandra. 

stilrent höstbröllop med vigsel i lycksele kyrka

elegant julibröllop med fest i loge

klassiskt vårbröllop med vigsel i margareta kyrkan

to the wedding

to the wedding

to the wedding

How i tell YOUR story...

Jag brinner för att berätta historien om ER, att dokumentera den dag som ni valt för att fira er kärlek till varandra. 

Här kan du läsa mer om hur en bröllopsdag kan se ut och vad jag gör för att ge er minnen-för-livet-bilder. 

Läs mer

Det HÄR kan
du FÖRVÄNTA dig; 

Oavsett om ni planerar ett tredagars bröllop med extra allt eller ett intimt bröllop med bara de närmsta så kan du vara säker på att jag gärna delar de erfarenheter som jag skaffat under  mina år som bröllopsfotograf. 

Att fotografera bröllop är något som kräver erfarenhet, förberedelser och kommunikation oss emellan för att kunna skildra er dag på ett genuint och ärligt sätt. 

MIN

erfarenhet 

Det är väldigt vanligt att en, eller kanske båda i brudparet känner sig obekväma framför kameran. Inte så konstigt, ni är ju inga modeller utan två personer som firar sin kärlek. 
Även när du vanligtvis känner dig obekväm framför kameran kommer du inte att känna så denna gång. Jag kommer att guida er, få dig er att skratta och hjälpa er att känna er självsäkra.

Många utav bilderna från dagen kommer ni inte ens märka att jag tagit (förrän efteråt) och vid de tillfällen då det är dags för porträtt kommer jag hjälpa er att hitta avslappnade poser och små "uppdrag" som gör det lättare att slappna av. 

i will 

guide

you 

TRE grundpaket som vi FORMAR utifrån er DAG. 

Varje bröllop är lika unikt som de personer som väljer att dela livet med varandra. Därför har jag tre grundpaket som vi kan skräddarsy så att vi kan få med det som är viktigast för just er! 

let's create some MAGIC together

let me tell the story
about you. 

bröllopspaket
investment

I alla paket ingår ett första möte där vi lär känna varandra och skapar en bild av vad som är viktigt för er. Jag finns som stöd hela vägen fram till er dag och hjälper er gärna med tankar och frågor som kan dyka upp i planeringsfasen. 

ingår i alla paket

wild hearts  heldag

Jag är med och förevigar alla delar av er dag, från de tidiga förberedelserna då pirret kittlar som champagnebubblor i magen, hela vägen genom ert episka party och ända till kvällen börjar avrundas. 
Här finns också tid för golden hour bilder, som ger det absolut vackraste ljus du kan tänka dig.  

26.000.-

letar du efter något annat? 

Paketen går att skräddarsy utifrån era behov. Söker du ett mindre paket än fyra timmar så är det möjligt, under högsäsong maj-september så bokas dessa platser tidigast 1-2 månader innan. Skicka gärna in en intresseanmälan så återkommer jag om ert datum finns ledigt. 

two souls  7 timmar

När ni bokar two souls är jag vanligtvis med och förevigar era förberedelser där jag lägger stor vikt vid att få med de detaljer som är viktiga för er. Jag förevigar vigseln, gratulationerna efteråt och vi har tid för vackra porträttfoton. Paketet går att anpassa, kanske är mingel och middag viktigare för er?    

22.000.-

love magic  4 timmar

Jag är med er och ger er underbara minnen från vigseln, gratulationerna efter vigseln också har vi tid för vackra porträttbilder. 

17.000.-

Lyxig bokningsgåva

The wedding guide

Fullt stöd i er planering 

Planeringsmöte

Parfotografering innan bröllopet

Galleri med utvalda bilder. 50 bilder/timme

Säkerhetskopiering av bilder 1 år

Alex.gelfgren.photo print store

Vackert handbundet album 10 uppslag

Möjlighet att delbetala på tre eller sex månader 

Lyxig bokningsgåva

The wedding guide

Fullt stöd i er planering 

Planeringsmöte

Parfotografering innan bröllopet

Galleri med utvalda bilder. 50 bilder/timme

Säkerhetskopiering av bilder 1 år

Alex.gelfgren.photo print store

Vackert fine art print 30x40 cm 

Möjlighet att delbetala på tre eller sex månader 

The wedding guide

Fullt stöd i er planering 

Planeringsmöte

Galleri med utvalda bilder. 50 bilder/timme

Säkerhetskopiering av bilder 1 år

Alex.gelfgren.photo print store

Vackert fine art print 20x30 cm 

Möjlighet att delbetala på tre eller sex månader 

Inte så mycket faktiskt, jag kommer hålla er hand hela vägen och stämma av för att höra att vi är i synk med varandra. Ni kommer också få min The wedding guide som innehåller massor av nyttiga tips kring hur du planerar ett bröllop. Jag finns också tillgänglig för att svara på frågor från det att ni bokar mig till långt efter den stora dagen.    

Vad behöver vi
tänka på?

Jag kommer välja fotoplats ganska tätt inpå. För att väder, vind och naturen förändras väldigt snabbt inte minst under sommarmånaderna. Men ni kan vara säkra på att jag kommer väl förberedd och har tittat ut de bästa platserna för just er fotografering. Om det regnar då? Dont't worry! Oftast öser det inte ner och man kan klämma in lite bilder mellan skurarna skulle det ös-regna så har jag alltid en torr back up plan i bakfickan! Och du, jag har alltid med mig vackra genomskinliga paraplyer.  

Var ska vi fota?

Jag levererar alltid en sneakpeak från bröllopet redan dagen efter så att ni kan dela på sociala medier eller med vänner och familj.  10 veckor efter bröllopet kommer ni att få en länk till ett onlinegalleri där ni kan se - och ladda ned alla bilder från er dag. Bilderna laddas ned som högupplösta filer eller i webbformat och är fria för er att använda som ni önskar. Jag levererar ungefär 50 bilder/timme som är fullt redigerade i min bildstil. Ni kommer också få vackra art pieces som är dubbletter av utvalda bilder redigerade med mina unika svartvita presets. 

Hur många bilder kommer
vi få?

Ingen av oss vet vad livet har i gömmorna för oss, men jag kan lova att det krävs en nära-döden-sjuka om jag inte ska finnas där hos er på er dag! Skulle ändå en sådan situation uppstå då jag faktiskt inte kan finnas med er så kommer jag försöka göra allt för att lösa situationen. Jag har ett stort kontaktnät med andra fotografer som jag har möjlighet att kontakta vid ev. krissituation, gud förbjude!

Vad händer om du bilr sjuk?

Varje bröllop oavsett storlek så använder jag dubbla kameror, ibland tre. Jag har också alltid dubbla minneskort i kamerorna, ett flertal obljektiv, 100 batterier, ja du fattar! Bilderna backas upp på mina hårddiskar och lagras för din trygghet 1år.  

Hur är det med säkerheten?

När du bokat mig för ditt datum så skickar jag ut en bokningsfaktura på 15% av bokningsbeloppet. Nästa faktura skickar jag ut veckan efter bröllopet. Önskar du delbetala så fixar jag en avbetalningsplan. 

Hur betalar jag?

FAQ