These ARE the MOMENTS 

Cray hexagon messenger bag, pinterest hell of etsy man braid normcore vexillologist cred twee tumblr franzen. Slow-carb vexillologist tofu jianbing +1 intelligentsia single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Semiotics edison bulb plaid.

03.

Chambray glossier tbh XOXO chicharrones narwhal truffaut forage butcher. Selvage chartreuse artisan plaid, Narwhal sriracha shabby chic disrupt edison bulb.

02.

90's glossier ennui, quinoa chia franzen pug chartreuse tattooed viral ugh try-hard. Bitters raw denim pork belly copper mug fixie hell of letterpress coloring book banjo listicle lyft vinyl narwhal plaid. Craft beer selfies.

01.

"Where you invest
you LOVE you
invest your LIFE"

The MOMENTS we LIVE for

Att bli förälder är fantastiskt och helt underbart men kan också vara utmanande och svårt.

När man steker pannkaka med en arm och torkar snor med den andra är det lätta att glömma bort att livet är NU! De där knubbiga fötterna kommer snart inte passa i de små skorna och mjuka äppelkinder byts mot skäggstubb. Den tid vi har med varandra går så fort och hur vi än försöker kan vi inte spola tillbaka.

Jag vill ge dig bilder som speglar djupet av dina "Love stories" och fånga essensen av ditt liv och kärlek på ett sätt som kommer ge dig 
minnen från de stunder som du kallade livet. Fotografier som dina gamla händer kan tumma på, ett arv som får vandra till kommande generationer. 

Jag tror att kärlek är den renaste formen av magi, oavsett om det är ditt livs kärlek, kärleken till din nyfödda eller kärleken till din bästa vän. All kärlek förtjänar att dokumenteras och beundras - för att vi kommer alla behöva ta farväl av varandra någon dag.  

bilder för livet

this is how it works

Kontakta mig så bokar vi in en dag och tid som passar, jag får veta vilken typ av fotografering du önskar och kan också hjälpa till om du har funderingar kring själva fotograferingen. 

Några veckor efter vår fotografering levererar jag ett vackert onlinegalleri till er där du i lugn och ro kan välja de bilder som ska vara era minnen för livet. 

Några dagar innan stämmer vi av med varandra kring väder och vind. 1

2

3

kontakta mig

avstämning 

leverans

Du skapade magi, Alex! Fotona från de tre gångerna jag och min familj anlitat dig är så fantastiskt fina. Älskar hur engagerad du är, både vid själva fotograferingen och arbetet efteråt. Det märks att du lägger ner din själ i det du gör. Tack! 

angelina+valmy

pr
ev

ne
xt

"Det märks att du lägger ner din själ i det du gör"

Vi älskar bilderna du tog på Leo! De är så fantastiska för du lyckades verkligen fånga känslan och kärleken till honom på ett så underbart sätt.

victoria+leo

pr
ev

"Du lyckades verkligen fånga känslan"

ne
xt

client name

Älskar bilderna som du tagit! Var lite nervös då Neo är en virvelvind men du lyckades verkligen fånga hans underbara personlighet. Tack för våra "minnen för livet bilder" Svårt att med ord beskriva de känslorna som bilderna ger, man blir tårögd av känslan och värmen som de återspeglar.  

"Tack för våra minnen för livet bilder!"

pr
ev

ne
xt

jessica+neo

Inte så mycket faktiskt, det absolut viktigaste är att ni inte stressar! Kom hellre 10 min sent med glada barn än i tid med en sur familj. – tro mig jag är småbarnsförälder och vet hur universum kan implodera precis innan man ska gå utanför dörren. En annan fördel är att barnen (och ev. pappan) är mätta, jag reder nog ut det men hangry kids är som vi alla vet ingen lek.  

Vad behöver vi
tänka på?

FAQ

Så var ska vi fota? Ofta brukar de som ska fotas få veta var vi håller till någon/några dagar innan. Jag har många fina fotställen jag använder mig av 5-15 min från Lycksele centrum och väljer platsen utifrån ljusförhållanden, årstid och vilken typ av fotografering det gäller. Har du en tydlig vision för hur bilderna ska kännas så får du gärna kontakta mig så kan vi diskutera valet av plats. Och boka gärna i tid då vissa årstider är väldigt populära.   

Var ska vi fota?

Ja det gör jag, jag bygger upp en studio i mitt hus som passar perfekt för newborn fotografering eller för de dagar då vädret inte tillåter fotografi utomhus. 

Fotar du i studio?

Vårt nordiska klimat kan innebära strålade sol ena sekunden och isande regn i nästa. Skulle vädret på dagen vi bokat för fotograferingen visa sig bli dåligt väljer du om vi bokar om fotograferingen till en annan passande dag. Detsamma gäller så klart om barnen blir sjuka. Det finns också möjligheter att bli fotade inne i studiomiljö om det passar er bättre.  

Vad händer om det regnar?

Kanske är en pinne eller sten mycket mer intressant än fotografen eller så är det bara omöjligt att sitta stilla just precis när bilderna ska tas. Från en småbarnsmorsa – Lugn det löser sig! Vi leker, lockar och pockar och skulle det ändå visa sig att det är helt fel dag för att fånga ett leende så bokar vi om fotograferingen. Utan kostnad så klart.   

Tänk om mina barn inte vill?

När du valt dina bilder och därmed också paket+ tillval skickar jag en faktura till dig. Önskar du delbetala för fotograferingen går det också bra att dela upp kostnaden på tre betalningstillfällen.   

Hur betalar jag?

MED grundpaketet som bas FORMAR vi en fotografering utifrån DIG och din FAMILJ. 

Vill du föreviga hur det kändes att bära på ett liv, eller kanske skapa bilder som får dig att minnas den där himmelska babydoften och den silkeslena huden? 
Mitt grundpaket formar vi så att vi kan fånga det som betyder mest för dig just nu oavsett om det är familjen, din nyfödda eller ett nytt liv under hjärtat.  

let's create some MAGIC together

let me tell the story
about you. 

  paket  tillval
investment

inkluderat i grundpaket

30 min till en timmes fotografering

5 st högupplösta bildfiler. 

Fine art print 20x30 värde 250kr 

Grundpaketet är flexibelt och går att anpassa efter dina behov. Vi fotar en halv till en timme beroende på förutsättningarna. Några veckor efter fotograferingen levererar jag ett online galleri med ca 30 bilder redigerade i min bildstil för er att i lugn och ro välja bland . Du får också alltid minst ett fine art print av mig tryck på papper av museum kvalité med arkivbeständigt bläck. 

Grundpaket

2550.-

boka

Bokningsavgift betalas i samband
med bokning. 

 tillval #01

10 St högupplösta bildfiler redigerade i min bildstil. Två hög kvalitativa fine art prints 20x30, värde 500kr. Alternativt ett print i storleken 30x40. 

+1000.-

Har du svårt att välja? 

Vilken tur, då slipper du det! Boka grundpaketet så kan du välja påbyggnads paket när du sett alla bilder. Jag levererar ungefär 30 bilder via ett onlinegalleri där du kan välja ut de bilder du vill köpa, eller helt enkelt välja det största paketet där du får alla bilder från fotograferingen. 

Tot.3550kr 

 tillval #02

Alla bildfiler från vår fotografering redigerade i min bildstil. Två hög kvalitativa fine art prints 20x30, värde 500kr. Alternativt ett print i storleken 30x40. Alla foton från fotograferingen printade i vykortsstorlek levererade i fin ask. 

+1800.-

Tot.4350kr 

The days are so LONG but the MONTHS go by so SWIFTLY, turning to years.
I WATCH you as you GROW so slowly yet so FAST. 

Möjlighet att låna kläder både till barn och vuxna finns vid alla typer av fotograferingar.

dresses and clothes

Client closet

Läs mer

all rights reserved    alexandra gelfgren

So, did you find what
you where looking for? 

if not, contact me i'm up for most adventures

contact me

 @alex_gelfgren_photo